Flightless Bird, American Mouth.

Ibland måste det vara okej att ta avstånd från vardagen och spendera dagen i sängen med Mia Skäringers succéshow och Mumford and Sons istället för att skriva svenskaboksanalyser och äta fisksoppa i matsalen.

Höstmarknad.

Idag var jag på Skansens höstmarknad.
Och jag köpte godis. Mest för att de såg så fina ut... eh.

Penguin's poems for Love.

Jag berättade ju tidigare om den där boken jag köpte på Urban Outfitters. Den heter Penguins Poems for Love och det är kärleksdikter på engelska som är så stört fina, selected by Laura Barber. Boken är indelad i olika chapters, som till exempel Nearly, Secretly, From a distance och Truly, Madly, Deeply. Det finns med kärleksdikter, vows, dialoger och så vidare, från för 300 år sedan till idag ungefär. Jag har hittat min nya sysselsättning alltså.

Favoriten. Köp den! Hundrasextio svenska kronor på Urban Outfitters.

Septemberregn.

Idag hade jag en riktigt mysig dag, fast himlen var grå och molnen grät.
Min fina pappa och jag tog oss tiden på morgonen att fika på Alberts and Jacks. Himla fina bakelser.
Här sitter jag i min svarta poncho och är glad.
Så blev det skolhäng vid Humlegården. Världens finaste tjej.
Ännu mera skolhäng. Här med Therése. Med henne gick jag dessutom till Urban Outfitters idag, butiken som får mitt hjärta att slå lite snabbare. Där köpte jag en bok som är så himla HIMLA fin. Åh. Mer om det senare.

Running up that hill.

Och åh att veta att man har vänner som finns där vad som än händer, som stötter dig och bara finns där om du skulle vilja prata, gråta, skratta, skrika. Det är ju verkligen det eminentaste som finns, ni! Ni drar upp mig igen när jag tror att jag har nått botten och vi skrattar och skrattar och låtsas lite som om världen vore okej, att det rullar på liksom. Men nu är det bestämd, den sjuttonde januari flyttar jag till San Diego, Californien.
Det som först kändes som en dröm, blir allt verkligare nu och jag börjar få lite ångest. Vi har ju alla sett de där highschoolfilmerna. Och åh åh åh vad jag kommer sakna er, er som håller ihop mig.

Until when we are ghosts.

Här ser vi en glad Ladina, hon är underbar hon!
Här är jag under en kemilektion.
Ladina och Therése.
Puss och Adjö.

RSS 2.0